marți, 26 octombrie 2010

                                          PREZENTARE PE SCURT


         A fi educator nu inseamna a exercita o meserie, inseamna a implini o meserie.

       Cadrele didactice ocupa un loc important in activitatea educationala deoarece contribuie la formarea personalitatii elevilor, la conduita lor in societate, la formarea lor ca indivizi si cetateni. 

          Calitatea educatiei este asigurata de catre actorii educationali (cadre didactice, elevi, parinti, conducerea scolii, comunitate) cu rol in producerea si generarea educatiei.

          Scoala negresteana a fost in primele randuri inca de la aparitia ei si continua sa fie factor de progres intr-o societate mereu in schimbare si dezvoltate. 

      Intr-o permanenta schimbare si transformare de-a lungul anilor s-a ajuns ca in prezent scoala sa cuprinda 4(patru) corpuri de cladire: scoala noua unde isi desfasoara activitatea elevii claselor I-IV, un corp de scoala unde invata elevii claselor V-VIII, o anexa cu 4 (patru) sali de clasa si sala mica de sport si un corp de cladire unde este amenajat laboratorul de informatica, dotat cu calculatoare de ultima generatie. Cladirea in care isi desfasoara activitatea elevii claselor V-VIII a fost complet renovata si utilata in anul scolar 2007/2008.

           In curtea scolii se afla si sala mare de sport construita recent, dotata si utilata cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea in bune conditii a orelor de educatie fizica si sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu